O nama

Organik Fruit Trade doo Šabac je porodična kompanija koja je osnovana 06.02.2020 god., kao pravni sledbenik samostalne radnje Organik Fruit Trade, PR Andrijana Kulezić.

Kompanija se bavi trgovinom duboko zamrznutim organskim proizvodima, zajedničkom proizvodnjom organskog voća sa kooperantima i vlastitom proizvodnjom organskog voća na teritoriji plodne oranice Mačve koja važi za jednu od najplodnijih teritorija za biljnu proizvodnju u Republici Srbiji.

Projekata

Organski proizvodi

Godina osnivanja

Sertifikati

Organski proizvod

USDA Organic

EOS Sertifikat

Poslovanje

OrganikFruitTrade

Konsultanti

Kao konsultanti prepoznati smo od strane državnih i međunarodnih organizacija koje se bave unapređenjem i razvojem organske proizvodnje i tržišta organskih proizvoda. Istovremeno smo sastavni deo grupacije za izradu platforme organske proizvodnje i poboljšanje plasmana proizvoda na evropskom tržištu.

Sertifikati

Posedujemo održivi sertifikat za organsku biljnu proizvodnju, preradu i trgovinu po RS ( srpskom), EOS(evropskom) i NOP (američkom standardu).

Konsultantska agencija Organik Agro Konsalting, PR Vladan Kulezić vrši konsultantske usluge na ukupno 12 projekata u organskoj biljnoj proizvodnji što omogućava kompaniji Organik Fruit Trade dostupnost velike količine vrhunskih organskih prozivoda.

Organski proizvodi

Organska jagoda

Organska kajsija

Organska malina