Tehnologija i znanje u službi zdrave ishrane

Organik Fruit Trade

Pre 12 godina smo prepoznali značaj uzgoja voća na organski način za zdravlje ljudi i očuvanje zdrave životne sredine.

Počeli smo sa uzgojem organske maline na sopstvenim parcelama, a zatim smo pokrenuli i druge proizvođače voća, naše kooperante, da na svojim parcelama uzgajaju organsko voće.

U međuvremenu smo usavršili procedure sertifikacije organske proizvodnje i postali konsultanti za više od 280 proizvođača organskog voća širom Srbije.

Danas u svom sistemu imamo 12 projekata za uzgoj organskog voća na više od 210 hektara površine na područjima izolovanim od uticaja aerozagađenja i konvencionalne proizvodnje, što nam daje mogućnost da direktno ispratimo kvalitet uzgoja i prerade proizvoda iz naše ponude.

Svi proizvodi koji su u ponudi su sertifikovani po RS, EOS i NOP standardima, kao i preradni kapaciteti u kojima se organsko voće prerađuje i čuva.

 

Čime se bavimo?

1. Vlastita proizvodnja organskog voća

2. Zajednička proizvodnja organskog voća sa kooperantima

3. Trgovina organskim voćem

Organsko
voće

Sertifikati

Organski proizvod

USDA Organic

EOS Sertifikat

O nama

Organik Fruit Trade doo Šabac je porodična kompanija koja je osnovana 06.02.2020 godine, kao pravni sledbenik samostalne radnje Organik Fruit Trade, PR Andrijana Kulezić.

Kompanija se bavi trgovinom duboko zamrznutim organskim proizvodima, zajedničkom proizvodnjom organskog voća sa kooperantima i vlastitom proizvodnjom organskog voća na teritoriji plodne oranice Mačve koja važi za jednu od najplodnijih teritorija za biljnu proizvodnju u Republici Srbiji.

Organski proizvodi

Organska malina

Organska jagoda

Organska kupina

Organska šljiva

Organska šumska borovnica

Organska višnja

Organski šipurak

Organska šumska kupina

Organska kajsija